Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Kirjaudu sisään

 
 

Maksutavat

 
Checkout (luottokorteilla)

Osallistumis- ja peruutusehdot

KURSSIT JA KOULUTUKSET

Kurssit ja koulutukset varataan ja maksetaan verkkokaupan kautta. Maksun jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen kurssipaikasta. Luethan huolellisesti kurssia koskevat tiedot kyseisen kurssin kohdalta nettikaupasta.

Juoksuisen nartun kanssa osallistumisesta sovitaan tapauskohtaisesti kouluttajan kanssa.

Mikäli koulutus tai kurssi peruuntuu järjestäjän, kouluttajan, kurssin minimi määrän jäätyä vajaaksi tai sään takia pyritään korvaamaan peruuntunut kurssi tai yksittäinen koulutus uudella kurssilla tai koulutuksella. Mikäli korvaaminen koulutuksella ei onnistu maksetaan kurssin tai koulutuksen ostajalle maksu takaisin ostajan ilmoittamalle tilille.

PERUUTUSOIKEUS

Voit peruuttaa ostamasi kurssin 14 vrk ennen koulutuksen alkua, jolloin palautamme kurssihinnan vähennettynä 5 euron käsittelymaksulla.  Peruutusoikeuden päättymisen jälkeen palautamme kurssimaksun vain eläinlääkärin tai lääkärin todistusta vastaan. Ilmoita peruutuksesta sähköpostitse elina_ruohonen@hotmail.com

Yksittäisten kurssi ja koulutus kertojen peruutukset on tehtävä tekstiviestillä suoraan kurssin tai koulutuksen kouluttajalle.